Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Indeklimaløsninger

Indeklima – Undersøgelse og Løsninger

Er der tvivl om dit indeklima giver dig udfordringer, så giver det rigtig god mening at få undersøgt om høj luftfugtighed, kuldebroer og skimmelsvamp kan være et problem i din bolig eller på din arbejdsplads.

Vi tilbyder

 • Indeklimaproblemer. Problemer med indeklimaet opfattes meget forskelligt, og ikke alle reagerer nødvendigvis på boligens negative indeklima. Men, allergisymptomer, muglugt o.lign. kan være tegn på en skade i boligen. Vi har gode erfaringer med undersøgelser relateret til skimmelsvamp og fugt, og kan hjælpe med at afgøre om dette kan være kilde til udfordringerne.
 • Dårligt luftskifte og kondensproblemer. Opleves der kondens på vægkonstruktioner, ved døre og i vinduer, kan det være tegn på skade, konstruktionsnedbrud, en gammel bygning eller ganske enkelt dårlige udluftningsvaner. Vi tilbyder fugtmåling og undersøgelser der kan spore dig ind på hvad der kan afhjælpe problemerne. Vi kommer med gode råd og løsningsforslag indenfor de muligheder vi repræsenterer. Her hjælper vi både i udlejningsejendomme men også i private hjem.
 • Luftrensning fjerner pollen og partikler. Vi tilbyder forskellige løsninger til et bedre luftskifte i din bolig samt lugt og luftrensnings systemer til både, kontor, depot, kælder, WC og boligen. Bl.a. forhandler vi meget effektive luftrensere fra Camfil.
 • Ventilation og varme. Mangel på ordentlig ventilation og for lidt varme på boligen kan i specielt kældre give udfordringer med kælderlugt, fugt og skimmelsvamp. Vi arbejder sammen med professionelle leverandører af forskellige varme og ventilationsløsninger. Bl.a. kan vi levere AirbyNature systemet eller DUKA ventilationer tilpasset den enkelte boligs behov.
 • Lugtproblemer. Dårlig lugt er med til at give et forfærdeligt indeklima. Vi er omgivet af lugte, og de dårlige vil vi gerne af med. Dårlig lugt kan komme fra nikotin og rygning, madlavning, husdyr, skadedyr, fugt, mug og tidligere beboere. Vi kan hjælpe med effektive midler, bl.a. desinficering eller ozonbehandling – læs mere.
 • Indeklimavenlige kvalitetsgulve sikrer et godt indeklima. Fra Lauzon, benytter vi gulve med “Pure teknologi”. Gulvene er behandlet med en overflade der automatisk nedbryder virus, bakterier og dårlig lugt med op til 85% og dermed forbedrer dit indeklima væsentligt. Så næste gang du alligevel overvejer en udskiftning af dine gulve, så overvej om ikke du ønsker dig et renere indeklima med i investeringen.
 • Isolering mod kuldebro og fugt. Med kalciumsilikat eller IQ Therm indeklimaplader på dine ydervægge, sikrer du dig mod kulden og skaber samtidig en væg der med sin høje fugtabsorbering, håndterer dine fugtproblemer på et højt teknisk plan. Du får en varm væg fri for fugtskjolder og skimmelsvamp. Læs mere om isolering.
 • Sommerhus Service er ligeledes en mulighed ved SKADEteknik. Har du mistanke til problemer i feriehytten, så gå ind på vores sektion herfor og læs meget mere.

Mere end 14 års erfaring med indeklima, fugt- og vandskader

Ring med det samme hvis der er brug for at få fjernet dårlige lugte, få udført fugtmåling, afhjælpning og øvrige undersøgelser.

Beregn din pris nu!

Beregn en pris på efterisolering af din bolig mod skimmelsvamp.

indeklimamåling
Lugter boligen - bekæmpelse af dårlig lugt
Brug for rengøring - Rengøring af småt og stort

SKADEteknik renser din luft

Du er velkommen til at ringe på 21 97 24 97
eller benytte kontaktformularen i bunden

Læs mere om vores SKADEteknik sommerhus service
til private kunder

Udvalgte indeklima produkter

 • Mug i brusenichen – fjerner uden at skrubbe
  229,00 DKK
 • Lugtpakken – fjern effektivt dårlig lugt
  329,00 DKK
 • Luftrenser City M, med lugt- og partikelfilter – Gør bolig og arbejdsplads sund
  11.498,00 DKK
 • Indeklima – styr din luftfugtighed og undgå skimmel
  350,00 DKK