Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Fugtsikring & renovering

Renovering – Sikring, Forebyggelse og Behandling af fugt og indeklima

Nu går vi et regnfuldt efterår i møde, så vandtætning af din kælder er vigtigt, at sætte fokus på, i din bygning.

Konstruktionerne i din bygning, har haft mulighed for at tørre, og presset fra grundvand og jordfugt har været mindre hen over sommeren. Det giver bedre forhold for en fugtsikring af din bygning.

Grundvandet kommer igen når vi får en ny regnfuld periode – det gør dine fugtproblemer dermed også.

 

Vi tilbyder

 • Opstigende eller indtrængende fugt i murværk. Ved injektion af kemisk fugtspærre eller overfladebehandling kan fugt og saltudtræk bremses i at trænge ind i din bolig. Fugt kan give misfarvninger, saltudtræk, maling der skaller af, skimmelsvamp, lugt og dårligt indeklima.
 • Isolering mod kuldebro og fugt. Med kalciumsilikat indeklimaplader på dine ydervægge, sikrer du dig mod kulden og skaber samtidig en væg der med sin høje fugtabsorbering, håndterer dine fugtproblemer på et højt teknisk plan. Du får en varm væg fri for fugtskjolder og skimmelsvamp. Se case omhandlende en renovering og isolering mod fugt.
 • Imprægnering og murerarbejde. For at beskytte en ældre muret facade, er det vigtigt at murværket er i god stand. Vi tilbyder diverse reparationer af dit murværk, f.eks. udfræsning af dine fuger og etablering af nye mørtelfuger. Er der behov for ekstra sikring af facaden, kan vi imprægnere den efterfølgende, så den er godt beskyttet mod regn og fugt.
 • Den rigtige maling sikrer indeklimaet. Acrylmaling anvendt på fugtige vægoverflader giver problemer med maling der bobler og går løs. Vi anvender altid en diffusionsåben malerbehandling. På den måde sikres det at fugtige vægge kan komme af med fugten uden at give skader og skimmelsvamp.
 • Indeklimavenlige kvalitetsgulve sikrer et godt indeklima. Fra Lauzon, benytter vi gulve med “Pure teknologi”. Gulvene er behandlet med en overflade der automatisk nedbryder virus, bakterier og dårlig lugt med op til 85% og dermed forbedrer dit indeklima væsentligt. Så næste gang du alligevel overvejer en udskiftning af dine gulve, så overvej om ikke du ønsker dig et renere indeklima med i investeringen.
 • Boreprøve i dit betongulv inden montering af nye trægulveFor at undgå at det nye trægulv “slår” sig eller bliver angrebet af skimmelsvamp, er det vigtigt at kende fugtforholdende i dit betonunderlag. Vi tilbyder at udføre boreprøver til fugtmåling og dokumentere for dig, om der er klar til at du kan arbejde videre med dit nye trægulv.
 • Ventilation og varme. Mangel på ordentlig ventilation og for lidt varme på boligen kan i specielt kældre give udfordringer med kælderlugt, fugt og skimmelsvamp. Vi arbejder sammen med professionelle leverandører af forskellige varme og ventilationsløsninger. Bl.a. kan vi levere AirbyNature systemet eller DUKA ventilationer tilpasset den enkelte boligs behov. Tjek også vores sommerhus service ud, klik her.
 • Fugtmåling og vandskade. Mistanke til en fugtskade eller har du været udsat for en vandskade i din bolig. Vi hjælper dig med fugtundersøgelsen og bekæmpelsen af fugt ved hjælp af forskellige former for affugtning. Vi sørger for en god løsning på din skade.
 • Bekæmpelse af borebiller. Fugt giver gode betingelser for angreb af borebiller. Det kan være fatalt i dit sommerhus, men ligeledes i helårsboligens tagkonstruktioner, bjælkekonstruktioner o.lign., kan angreb af borebiller medføre store skader i bygningen. Vi kan varmebehandle og sprøjte mod borebiller. Få mere info om borebiller.
 • Fugtovervågning og alarmering ved vandskader med intelligente sensorer. Nybyggeri med byggefugt og eksisterende boliger hvor i der er opstået vandskader, skal være forsvarligt udtørret inden de tages i brug igen. Er der ikke affugtet korrekt, risikeres forhøjet luftfugtighed i boligens konstruktioner og opholdsrum, med risiko for angreb af skimmelsvamp og et dårligt indeklima. Vi har løsninger til overvågning af fugt i boliger og konstruktioner ved byggeri og efter vandskader. Der findes muligheder for både at følge en affugtning, kontrollere om en konstruktion er tør eller simpelthen alarmgivende sensorer ved opståede vandskader. Læs også om vores meldesystem til boligforeningen.
 • Dykpumpe. Vi forhandler kvalitets dykpumper til afledning af grundvand i din kælder. Vi etablerer ikke nye dykpumpebrønde, men tilbyder udskiftning af eksisterende ældre dykpumper. Det er af stor betydning at du kan stole på din dykpumpe, så har du pt. en ældre model over 10 år gammel, kan det være en god idé at få kigget på om en udskiftning er ved at være tiden. Se bl.a. vores udvalg i webshoppen.

Tag kontakt for vejledning eller tilbud og få en snak om den rette løsning til din bolig og bygning.

Beregn din pris nu!

​Beregn en pris på sikring af din bolig mod fugtskader.

Styr på fugten - Boreprøver i betongulve
Fugt i boligen - bekæmpelse af fugtskader
Fugt i boligen - renovering af fugtskader

Fugtsikring af din bolig

Du er velkommen til at ringe på 21 97 24 97
eller benytte kontaktformularen i bunden

Læs mere om vores SKADEteknik sommerhus service
til private kunder

Udvalgte fugtsikrings produkter

 • Mug i brusenichen – fjerner uden at skrubbe
  229,00 DKK
 • Fugtpakken – hjælper mod opstigende fugt i vægge
  2.998,00 DKK
 • Vandalarm til hjemmet – beskytter mod vandskade
  1.495,00 DKK
 • Indeklima – styr din luftfugtighed og undgå skimmel
  350,00 DKK