Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Skimmelsvamp

Skimmelsvamp – Analyse, Fjernelse og Forebyggelse

Skimmelsvamp kan godt vokse i boligen uden du ved det er der. Derfor er det vigtigt for dit helbred at være sikker på om du bor i en skimmelinficeret bolig eller at alt er ok. Det kan vi hjælpe dig med.

Vi tilbyder

 • Test for skimmelsvampe ved mistanke eller ved synlige forekomster i boligen. Man kan sagtens have en mistanke om at noget er galt uden at man kan se det. Skimmelsvamp kan vokse i skjulte konstruktioner og give problemer for indeklimaet. Vi har forskellige teste der både kan afsløre skjult skimmelsvamp samt klargøre om en vækst på en væg f.eks., er skimmelsvamp.
 • Bekæmpelse af skimmelsvampe. Vi tilbyder at fjerne skimmelsvamp for dig. Skimmelsvamp kan vokse mange steder. Både synligt på en væg, under et gulv, i kælderen eller i dit loftrum. Uanset hvor problemet sidder, har vi en løsning til bekæmpelsen.
 • Forebyggende løsninger mod skimmelsvamp. Der findes produkter der kan binde sporer fra et skimmelangreb samt produkter der kan forebygge nye angreb af skimmelvækst. En kuldebro i et væghjørne kan f.eks. give udfordringer med skimmelsvamp i vinterhalvåret. Det er muligt at begrænse angrebet i at udvikle sig. Ligeledes kan skimmelsvamp i loftrum bremses. Se også hvad vi kan hjælpe med i dit sommerhus, klik her.
 • Skimmelbegrænsende maling. En udsat væg i en kælder f.eks. kan beskyttes med den rette maling. Vi tilbyder forskellige malingstyper der er gode til at håndtere udsatte vægge mod skimmelsvamp.

For mange mennesker er mødet med skimmelsvamp eller mistanken om at der er skimmelsvamp i hjemmet eller på arbejdspladsen, ikke rar. For enkelte personer kan mødet give sundhedsproblemer fremadrettet.
Vi er certificeret af Mycometer® til analyse af prøver for skimmelsvamp fra overflader, i materialer samt i luftprøver.

Kontakt os hvis du har spørgsmål, er i tvivl og vi skal kigge på din skade. Se også vores flyere her under eller prøv vores prisberegner.

Beregn din pris nu!

​Beregn en pris på hvad det koster at få fjernet skimmelsvamp. Det er gratis, uforpligtende og vejledende

Vi hjælper med skimmelsvamp

Du er velkommen til at ringe på 21 97 24 97
eller benytte kontaktformularen i bunden

Læs mere om vores SKADEteknik sommerhus service
til private kunder

Udvalgte skimmelsvamps produkter

 • Den store skimmelpakke op til 10 m2 – fjern selv skimmelsvamp
  1.678,00 DKK
 • Medium skimmelpakke op til 2 m2 – fjerner skimmelsvamp
  718,00 DKK
 • Den lille skimmelpakke op til 0,5 m2 – fjerner skimmelsvamp
  659,00 DKK
 • Skimmelprøve – en tag-selv-test
  1.218,75 DKK