Over 10 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Varekatalog

Maling – modstandsdygtig overfor skimmelsvamp og snavs

5.295,00 DKK

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Du tror det næppe, men i denne løsning får du maling til 24-35 m2 væg der med denne malerbehandling efterfølgende er selvrensende og modstandsdygtig over for skimmelsvamp. De resultater vi har set er overraskende, og det er dermed en maling vi gerne anbefaler til kælderrum, staldvægge, garager, lagerrum, boligen o.lign.

Diverse partikler, skimmelsvamp og snavs vil forsvinde af sig selv. Du bevarer en fin ren væg der samtidig er med til at bedre indeklimaet i boligen grundet sine egenskaber. Som sidegevinst er malingen ligeledes diffusionsåben, så den kan benyttes på vægge med lettere fugtproblemer i f.eks. kælderrum.

Du får en rustik hvid overflade der klæder de fleste hjem.

Der findes 3 forskellige typer afhængig af hvor belastet et miljø der skal behandles. Onsemiro ID til vægge uden fugt og skader, OD1 til vægge med lettere udfordringer og OD2 der er effektiv på udendørs betonoverflader hvor behandlingen samtidig styrker betonoverfladen væsentligt. Indendørs skal der males 2 gange, og der dækkes her op til 35 m2. Udendørs og til svært belastede områder anbefaler vi at male 3 gange og der er hermed maling nok til ca. 24 m2.

Kan leveres til nærmeste Danske Fragtmænd central.

Onsemiro vejledning
Onsemiro Sikkerhedsblad

  • Den store skimmelpakke op til 10 m2 – fjern selv skimmelsvamp
    1.678,00 DKK