Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Fugtundersøgelser af fugten i betongulve

Montering af trægulv på nye og gamle betondæk, kan være risikofyldt, hvis ikke man har tjekket fugtniveauet i betondækket først.

SKADEteknik tilbyder at udføre en ophugningsprøve/boreprøve i dit betondæk for at konkludere fugtniveauet. Ud fra vores målinger, finder vi ud af, om fugtindholdet overholder de krav, gulvproducenten stiller, inden du monterer dit nye trægulv.

Sker der skade på dit trægulv, efter monteringen, og du ikke kan dokumentere fugtforholdende, vil det ofte ende i en dialog, hvor du risikerer, at producenten afviser at dække et nyt gulv. Dette er de i deres fulde ret til.

Træ er et følsomt materiale, og for at undgå at gulvet slår sig, eller der opstår skimmelsvamp, er det derfor vigtigt, at sikre sig at betongulvet er tørt nok.

Der kan være brug for længere tørretid, at sætte gulvvarme i drift, starte affugtning op, til at hjælpe fugten ud af betonen. Skal det gå hurtigere, for at du kan komme videre med dit byggeprojekt, tilbyder vi også at stille affugtning til rådighed.

Styr på fugten - Boreprøver i betongulve